Βάις: «Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν»

Βάις: «Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ, για να προκριθεί στα μπαράζ, θα πρέπει να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν ή να καλύψει τη διαφορά τερμάτων στον όμιλο που όμως τώρα υστερεί.

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, δεν χάνει τις ελπίδες του, λέγοντας, σε τηλεοπτικό σταθμό της Σλοβακίας, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάντιμιρ Βάις:

«Θέλαμε να νικήσουμε, θέλαμε να είμαστε πιο δραστήριοι, αλλά μας έλειπε η ταχύτητα και η ποιότητα μπροστά, αλλά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα σουτ του Μεντβέντεφ, μερικές μισές ευκαιρίες, αλλά είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαιη, αλλά δεν μας φτάνει.

Τα μαθηματικά είναι απλά, πρέπει να κερδίσουμε στην Κοπεγχάγη, υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στη έδρα μας αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη. Όλα μπορούν να συμβούν, θα πάμε να ρισκάρουμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X