Τσιμίκας: «Υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον, ο ένας βοηθάει τον άλλον»

Τσιμίκας: «Υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον, ο ένας βοηθάει τον άλλον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε χαρούμενος που έχει στο πλευρό του έναν ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Άντι Ρόμπερτσον, με τον οποίο τόνισε πως υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και συνεχής βοήθεια του ενός προς τον άλλον.

Ο «Τσίμι», ή αν προτιμάει κάποιος… Greek Scouser, ήταν παρών σε ακόμα μια νίκη των «κόκκινων», στο 2-0 επί της Πόρτο και πλέον μετράει 8 νίκες με ισάριθμα clean sheets στις 8 φορές που έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για την θέση στην αριστερή πτέρυγα και τη σχέση του με τον Άντι Ρόμπερτσον, με τον οποίο «μάχονται» για τη φανέλα του βασικού φουλ μπακ, ο Τσιμίκας είπε:

«Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον. Δουλεύουμε πολύ με τον Άντι στις προπονήσεις. Δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ υγιές αυτό που κάνουμε. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε πολύ κοντά.

Αν κάποιος θέλει κάτι, ρωτάει τον άλλον. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε με σκοπό το καλό της Λίβερπουλ. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου αυτό τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το προσεχές παιχνίδι με την Σαουθάμπτον και τις δυσκολίες του, ο Έλληνας διεθνής σχολίασε:

«Κάθε ματς στην Premier League είναι δύσκολο και τώρα έρχεται το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον όπου όλοι τρέχουν σαν τρελοί και είναι τρομερή ομάδα σε φυσική κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας εμείς και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X