Ράσφορντ: «Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μας, δεν έπαιζε εκείνος στο χορτάρι»

Ράσφορντ: «Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μας, δεν έπαιζε εκείνος στο χορτάρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκους Ράσφορντ λίγο καιρό μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλησε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς εκείνο, τη στήριξή του, αλλά και να μεταφέρει όλες τις ευθύνες στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Η Γιουνάιτεντ αναμένεται ν’ ανακοινώσει τον Ραλφ Ράνγκνικ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι με την ιδιότητα του υπηρεσιακού κόουτς, ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνουν τα σωστά βήματα και να προσληφθεί ένας νέος μόνιμος προπονητής και να δουλέψει σε νέες βάσεις.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν υπέρμαχος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, γνωρίζει την ιστορία του Νορβηγού στο κλαμπ και μιλώντας στο BBC είχε να πει:

«Ο κόσμος ρίχνει όλο το φταίξιμο στον προπονητή, αλλά δεν παίζει εκείνος στο χορτάρι. Εκείνος απλά μας παρατάσσει με τον τρόπο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος για το κάθε ματς. Όταν είδα τον Μπρούνο να τον στηρίζει και να δείχνει στους οπαδούς να μην τον αποδοκιμάζουν χάρηκα, γιατί ήταν μια κίνηση που αισθανόμασταν όλοι μας.

Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μου, ξέρουμε πως νιώθει κομμάτι της Γιουνάιτεντ και αξίζει τεράστιο σεβασμό. Δεν λειτούργησε το πράγμα, αλλά δεν είναι σωστό να πέφτουν πάνω του οι ευθύνες για όσα συνέβησαν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X