Βαθμολογία UEFA: «Σκαρφάλωσε» στη 15η θέση η Ελλάδα!

Βαθμολογία UEFA: «Σκαρφάλωσε» στη 15η θέση η Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Ανέβηκε ξανά στη βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εκτόξευση» για την Ελλάδα στο ranking της UEFA!

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία, «έστειλαν» την Ελλάδα από τη 19η θέση στη 15η, που είναι και ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς.

Με τα αποψινά αποτελέσματα, δηλαδή, η χώρα μας… έβαλε από κάτω Τουρκία -που ανέβηκε 16η παρά την ήττα της Φενέρ- Κύπρο, Δανία (και εκείνη ανέβηκε, στη 18η θέση), Κροατία και Τσεχία!

Η πολυπόθητη 15η θέση, θυμίζουμε, συνεπάγεται με πέντε ομάδες στην Ευρώπη, με τις δύο στα προκριματικά του Champions League! Εάν η Ελλάδα, να σημειωθεί, δεν καταφέρει να είναι τουλάχιστον στη 17η θέση, από την αγωνιστική περίοδο 2023/24 θα δει τον πρωταθλητή της να ξεκινάει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα ξεκινούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Και να σκεφτεί κανείς ότι την 3η αγωνιστική ήμασταν στη 16η θέση, την 4η αγωνιστική στη 19η θέση και μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής είμαστε 15οι! Γίνεται κατανοητό από αυτό, ωστόσο, πως οι διαφορές είναι πολύ μικρές και όλα μπορεί να αλλάξουν σε ένα βράδυ, οπότε η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί!

Μένει να δούμε τις οριστικές θέσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους ομίλους τους σε Europa League και Europa Conference League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X