Φαν Ντερ Φάαρτ κατά Μέσι: «Θυμώνω με τον Μέσι, πηγαίνει βόλτες»

Φαν Ντερ Φάαρτ κατά Μέσι: «Θυμώνω με τον Μέσι, πηγαίνει βόλτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ εξαπέλυσε επίθεση στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ έστρεψε τα βέλη του στον Λιονέλ Μέσι για την εικόνα του στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μιλώντας στο «Ziggo Sports», τον   κατηγόρησε πως αρνείται να δουλέψει σκληρά και προτιμά να βγαίνει βόλτες.

«Πηγαίνει βόλτες που και που και σκέφτομαι: “Δεν ντρέπεσαι;”. Αρχίζω να θυμώνω με τον Μέσι και είναι κρίμα γιατί τέτοιος παίκτης δεν θα ξαναγεννηθεί ποτέ», είπε ο Ολλανδός.

«Αυτό ξεκίνησε με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ήταν στην πραγματικότητα μια άρνηση να δουλέψει και αυτό δεν είναι σωστό για έναν παίκτη όπως ο Μέσι. Είναι θέμα θέλησης. Ή το θέλεις ή όχι. Αν δεν σκοράρει ή δεν μοιράσει ασίστ τότε έχει κάνει ένα κακό παιχνίδι», συμπλήρωσε.

«Με τον Νεϊμάρ είναι διαφορετικά, φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο, όπως και ο Εμπαπέ επίσης», κατέληξε ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X