ΑΕΚ: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού!

ΑΕΚ: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού!
Photo Credits: INTIME

Η νέα ιστοσελίδα της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ είναι στον «αέρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η νέα ιστοσελίδα της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ.

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ λειτουργεί υπό την αιγίδα του ερασιτεχνικού σωματείου ΑΕΚ, το οποίο είναι ο αποκλειστικός θεματοφύλακας της Ιστορίας του Συλλόγου. Συνυπάρχει και συνεργάζεται αρμονικά με όλους τους επίσημους φορείς του Οργανισμού ΑΕΚ: ΠΑΕ, ΚΑΕ, ερασιτεχνικά αθλητικά τμήματα και συλλόγους παλαιμάχων.

Μέσα στο aekhcc.gr, μπορεί να βρει κανείς τα πάντα για την ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά όχι μόνο. Υπάρχουν μέσα σε αυτό πολλές πληροφορίες σχετικά με την Ενωση, ιστορικές στιγμές της, κάποιες από τις ιστορικές μορφές του Συλλόγου, αλλά και στιγμές της Ιστορίας της χώρας. Μπορείτε να βρείτε επίσης εκεί νέα για τις δράσεις της Λέσχης, Αφιερώματα και πολλά περισσότερα. Φυσικά η ιστοσελίδα «δουλεύεται» ακόμα, αλλά βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό επίπεδο.

Μάλιστα, α οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, στο μέλλον υπάρχει στόχος να γίνει και Συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί κατάλληλα αυτή η νέα ιστοσελίδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X