Κύργιος: «Δεν μπορούσα να αποδώσω στο γήπεδο λόγω… στύσης»

Κύργιος: «Ο Τζόκοβιτς είναι βλάκας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο… παραπάνω αποκαλυπτικός ήταν ο Νικ Κύργιος σε podcast στην Αυστραλία.

Ο τενίστας από το Σίδνεϊ αποκάλυψε πως τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, έχασε αρκετά ματς επειδή είχε… στύση! Κι όμως, ο Κύργιος έριξε εκεί τη ευθύνη για ορισμένες κακές εμφανίσεις και εξήγησε το γιατί.

«Με την πρώτη μου σχέση βρισκόμασταν σε απόσταση για ένα μήνες λόγω των υποχρεώσεών μου. Όταν πρέπει να αποδόσεις σε μέγιστο επίπεδο και την ίδια ώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι σου λείπει κάποιος συναισθηματικά ή σωματικά, αρχίζει μία σεξουαλική ‘’οργή’’. Όταν είμαι στο court και δεν μπορώ να παίξω επειδή έχω στύση… Καταλαβαίνεται τι εννοώ» ανέφερε ο Κύργιος.

«Δεν έχει σημασία αν είσαι σε δουλειά γραφείου. Όταν δεν βλέπεις την σύντροφό σου, αυτό σε επηρεάζει. Επηρεάζει την απόδοσή σου, την διάθεσή σου. Τα πάντα. Ημουν ο πιο κακόκεφος γαμ@@@ος παίκτης όταν ήμουν για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από την σύντροφό μου» πρόσθεσε ο Αυστραλός τενίστας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X