Champions League: Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ η Σερίφ (0-3), που παρά την ήττα πέρασε στους «32» του Europa League (VIDEO)

Champions League: Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ η Σερίφ (0-3), που παρά την ήττα πέρασε στους «32» του Europa League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε από σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε με 0-3 τη Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία όμως πέρασε στους «32» του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε από τη Μολδαβία και την έδρα της Σερίφ Τιρασπόλ η Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0.

Η ομάδα που αγωνίζεται ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τη «Βασίλισσα» να… παίρνει το αίμα της πίσω, από την ήττα του πρώτου γύρου. Μάλιστα με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να περάσει στους «16» από σήμερα.

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 30′, όταν ο Νταβίντ Αλάμπα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κριστιάνο και  κατέληξε στα δίχτυα του εξουδετερουμένου Αθανασιάδη.


Το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 45+1, έπειτα από όμορφο σουτ του Τόνι Κρόος.


Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 55′, όταν ο Μεντί γύρισε τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, και ο Καρίμ Μπενζεμά σούταρε δυνατά για να νικήσει τον Αθανασιάδη και να διαμορφώσει το τελικό Σέριφ – Ρεάλ 0-3.


Από την άλλη η Σερίφ, παρά την ήττα έχει ήδη περάσει στους «32» του Europa League, ό,τι κι αν συμβεί στο τελευταίο παιχνίδι με την τελευταία Σαχτάρ Ντόνετσκ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X