Αλόνσο: «Ανυπομονώ για το τρίτο μου πρωτάθλημα»

Αλόνσο: «Ανυπομονώ για το τρίτο μου πρωτάθλημα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την όρεξη του Φερνάντο Αλόνσο για μεγάλα πράγματα φαίνεται πως άνοιξε μετά το βάθρο στο Κατάρ, με τον Ισπανό πιλότο να δηλώνει πως ανυπομονεί για το τρίτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα και ας είναι 40, ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται τουλάχιστον για ακόμα 2-3 χρόνια!

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να κερδίσω ένα τρίτο πρωτάθλημα και θα κάνω ό,τι είναι στο χέρι μου, και ακόμα περισσότερα, τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά ο 40χρονος.

«Θα σημαίνει πολλά, από άποψη ίσως της κληρονομιάς που θα αφήσω μόλις τελειώσει η καριέρα μου στη Formula 1 για το πώς πρέπει πάντα να πιέζεις στο όριο, να προσπαθείς πάντα να βρίσκεις την τελειότητα σε ό,τι κάνεις, να έχεις πολύ ισχυρή πειθαρχία στον τρόπο που προσεγγίζεις τους αγώνες. Δεν είναι ότι είμαι απελπισμένος για να κερδίσω [το τρίτο πρωτάθλημα] ή ότι αυτό θα αλλάξει όλη μου την καριέρα, ή ότι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπω το σπορ. Είμαι ανταγωνιστικός άνθρωπος, σε οτιδήποτε κι αν κάνω», συμπλήρωσε ο Ισπανός.

«Δεν έχει σημασία αν είσαι 19 χρονών, ή 42 ή 43. Είναι ένας τρόπος ζωής, και το πλήρες δόσιμο στο σπορ. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο αν κερδίσω το τρίτο πρωτάθλημα – η κληρονομιά και το μήνυμα για τις μελλοντικές γενιές», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ απάντησε και για το αν θα βρίσκεται στη F1 για τουλάχιστον δύο ή τρία χρόνια ακόμα: «Ω, ναι, θα είμαι εδώ, ακόμα κι αν το αυτοκίνητο δεν είναι και τόσο καλό. Ναι, το πλάνο μου είναι να παραμείνω για τουλάχιστον δύο ή τρία χρόνια ακόμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X