«Ατρωτη» η ΑΕΚ Β' και με Εργοτέλη - Δεν δέχθηκε γκολ (0-0) ούτε στην Κρήτη

Εικόνες από το Εργοτέλης-ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Παραμένει αήττητη στην Super League 2 η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις η ΑΕΚ Β’, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη και παραμένει αήττητη στην Super League 2, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε πέντε αγωνιστικές.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις αλλά με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί με Γιούση, Σαμπανάτζοβιτς και Μιτάι αλλά τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Τσέλιο, να κρατάει το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε, με την Ενωση να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με τους Γιούση στο 70ο και Ιατρούδη στο 73ο να αστοχούν για το 0-1.

Ο Εργοτέλης δημιούργησε την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του στο 77ο λεπτό αλλά ο Χατζηεμμανουήλ απέκρουσε το πλασέ του Κοκκίνη.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (66′ Πατρινός), Κόλα (66′ Ποζατζίδης), Μίκο, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (77′ Χοσάμ), Κωστανάσιος (86′ Νεράλ), Κόνραντ, Κουάτενγκ (46′ Κοκκίνης).

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάι (84′ Μπούσης), Μπάμπης (60′ Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης (84′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Χριστόπουλος (60′ Γκαρσία), Κοσίδης (68′ Ιατρούδης).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X