Με διπλασιασμό στη Μαδρίτη

Με διπλασιασμό στη Μαδρίτη

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Μετά το 2-0 στο Παρίσι, με τα τέρματα του Γκουεγιέ και του Μέσι, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ήρθε η ώρα και για τη δεύτερη μεταξύ τους ματσάρα. Για τα προγνωστικά στοιχήματος, πάντως, υπάρχει φαβορί και είναι η ομάδα του Γκουαρντιόλα. Για την ακρίβεια, προσφέρεται γύρω στο 1.60. Υπερβολικό; Έτσι λέει η λογική, αλλά όλα θα φανούν στο χορτάρι. Εκεί που η Σίτι έχει ξανά μία μεγάλη απώλεια, τον πιο δημιουργικό χαφ στον κόσμο. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για το στοίχημα, πάμε να ρίξουμε μία ματιά σε μερικά στοιχεία. Στον 1ο όμιλο, λοιπόν, η Σίτι έχει 9 βαθμούς, η Παρί 8, η Κλαμπ Μπριζ 4 και η Λειψία 1. Στο άλλο ματς, παίζουν Κλαμπ Μπριζ-Λειψία, ενώ την 6η αγωνιστική έχουμε Παρί Σεν Ζερμέν-Κλαμπ Μπριζ, Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει στα καλύτερά της, έστω και αν παίζει και απόψε χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρούινε (βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό). Με την Έβερτον νίκησε εύκολα με 3-0, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προ διακοπής, νίκησε ακόμη πιο εύκολα (2-0) και γενικά δείχνει να πατάει πολύ καλά. Από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά είναι ο Ζοάο Κανσέλο, μπακ με φοβερές δημιουργικές ικανότητες, είτε παίζει δεξιά (που είναι και η φυσική του θέση), είτε αριστερά, κάνει μεγάλα παιχνίδια. Δείτε την αδιανόητη ασίστ που βγάζει στο 1-0 στον Στέρλινγκ απέναντι στην Έβερτον. Με το εξωτερικό! «Άρρωστο»! Σίγουρα, πάντως, η Σίτι δεν θέλει να πάει στη Γερμανία την τελευταία αγωνιστική και να παίζει ακόμη την πρωτιά. Με νίκη εδώ, «κλειδώνει» και πρόκριση και πρώτη θέση.

Πριν την ήττα στο Παρίσι, είχαμε το εξωπραγματικό 6-3 επί της Λειψίας και μετά έκανε το καθήκον της με την Κλαμπ Μπριζ, 5-1 εκτός, 4-1 εντός. Όπως προαναφέραμε, θα λείψει εκ νέου ο Ντε Μπρούινε, όπως και ο πολύ καλός Φεράν Τόρες. Αμφίβολος δίνεται ο Γκρίλις (δεν έπαιξε με Έβερτον).

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν ξέρει πως με «διπλό» κλειδώνει την πρόκριση και ενδεχομένως και την πρωτιά, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Μεγάλο παιχνίδι που έρχεται πάνω στη φημολογία για το μέλλον του Ποκετίνο! Προέρχεται από το 3-1 επί της Ναντ, με Μέσι και Εμπαπέ να βρίσκουν δίχτυα από μία φορά. Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, μιας και μετά το 2-0 από τη Ρεν στις αρχές Οκτωβρίου, έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα θέμα που καλείται να βρει λύση, βέβαια, είναι η άμυνα, μιας και δέχεται διαρκώς γκολ, στα τελευταία 7 ματς κράτησε το μηδέν πίσω στο 0-0 με τη Μαρσέιγ.

Σαφώς και έχει τεράστια ποιότητα μπροστά και αν αφήσει τη Σίτι να κάνει το παιχνίδι της, μπορεί να βρει χώρους στην αντεπίθεση. Και εκεί ο Εμπαπέ είναι «κίνδυνος-θάνατος». Έχει και η γαλλική ομάδα τα προβλήματά της. Ας ξεκινήσουμε, όμως, με την είδηση που δεν είναι άλλη από το ότι ο Σέρχιο Ράμος είναι στην αποστολή. Πάντως, δίνεται αμφίβολος. Ως τώρα,

θυμίζουμε, δεν έχει παίξει ακόμη με την Παρί! Εκτός είναι οι Ντράξλερ, Ραφίνια και Λετελιέ. Αμφίβολοι δίνονται και οι Εμπαπέ και Κιμπεμπέ (έχουν ταξιδέψει κανονικά στο Μάντσεστερ).

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Έχω βρει αρκετές επιλογές και έχω καταλήξει. Θα πάω λίγο διαφορετικά. Εφόσον ξεκινήσει βασικός ο Παρέδες, η βασική μου πρόταση είναι με κλειστά μάτια το 2.75 να πάρει κίτρινη κάρτα ο Αργεντινός μέσος. Δυναμικός χαφ, παίζει δυνατά, βάζει τα πόδια στη φωτιά και είναι μέσα και στους τσαμπουκάδες. Αν δεν αρχίσει βασικός, η βασική μου πρόταση είναι το Γκολ πριν το 26’, στο 1.87 (Stoiximan). Περιμένω να έχει αρκετά γκολ το παιχνίδι, ε ας μπει κι ένα νωρίς. Καλά τα είπαμε; Πάμε τώρα και σε άλλες δύο επιλογές. Η μία είναι Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.00. Πάμε στοίχημα και με ένα fun bet: Μέσι Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 18.00! Όλες αυτές οι αποδόσεις στη Stoiximan. Τα φιλιά μας και καλά ταμεία.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Ατλέτικο Μ. – Μίλαν (22:00): Η Μίλαν δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Πόρτο στο Μιλάνο και ελπίζει σε θαύμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Όσο κι αν προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση και να φτάσει στην ανατροπή, έμεινε τελικά στο 1-1 και με έναν βαθμό σε τέσσερα ματς οι ελπίδες της είναι ελάχιστες. Για να το πετύχει, βέβαια, πρέπει να κερδίσει στη Μαδρίτη, αποστολή που μόνο εύκολη δεν είναι. Η Μίλαν φαίνεται να ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα, αλλά και εκεί προέρχεται από την πρώτη της ήττα.

Ηττήθηκε με 4-3 από τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία, αλλά δεν έπεσε από την κορυφή. Γιατί την επόμενη μέρα ηττήθηκε και η Νάπολι από την Ίντερ στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα να παραμείνουν και οι δύο στους 32 βαθμούς. Πάμε στα του ομίλου, όπου η Λίβερπουλ έχει ξεμπερδέψει με τους 12 βαθμούς και η μάχη δίνεται μεταξύ Ατλέτικο και Πόρτο (4 και 5 αντίστοιχα), με τη Μίλαν να έχει έναν.

Champions League, Ατλέτικο Μ. – Μίλαν (22:00): Οι Μαδριλένοι θέλουν μόνο τη νίκη, γιατί υπάρχει κίνδυνος αν χάσουν το ματς να μείνουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση που η Πόρτο καταφέρει και κερδίσει τη Λίβερπουλ. Τέτοια ματς είναι για την Ατλέτικο η… ζωή της. Όλα αυτά τα χρόνια με τον Σιμεόνε στον πάγκο έχει μάθει να δίνει και τελικούς και… τελικούς, όπως αυτόν. Μέσα στο σπίτι της έχει τον πρώτο λόγο, ιδιαίτερα αν δούμε τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι Μιλανέζοι κυρίως στα εκτός έδρας ματς. Για παράδειγμα η εικόνα των Ιταλών στην Πορτογαλία ήταν τραγική. Θαρρείς και η Πόρτο ήταν η μεγάλη ομάδα και η Μίλαν η ασθενέστερη.

Θεωρώ πως η Ατλέτικο θα πάρει το ματς, αλλά δεν μου αρέσει η απόδοση του άσου στο στοίχημα. Στο 1.65 δεν έχει αξία για να πάμε εκεί. Όχι τουλάχιστον σε απλό άσο. Θα πάμε σε συνδυασμό, βάζοντας γκολ και νίκη των Μαδριλένων. Πάμε στοίχημα με άσο και over 1,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.00 στο bet builder του pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X