Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέρριψε την πρόταση ο Μαντσίνι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέρριψε την πρόταση ο Μαντσίνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκονται οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον εκτός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτέλεσε ο Μάικλ Κάρικ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου θέλουν να αναλάβει άμεσα την ομάδα ένας νέος προπονητής.

Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μερικά από τα ονόματα που εξετάζει η διοίκηση της Γιουνάιτεντ για τον νέο προπονητή. Ωστόσο πριν από μερικές μέρες, η διοίκηση της ομάδας χτύπησε την πόρτα του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «ατζούρι», τους οποίους οδήγησε στην κατάκτηση του Euro 2020 απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς όπως τόνισε προτεραιότητα του αυτή τη στιγμή είναι να οδηγήσει την «Σκουάντρα Ατζούρα» στο Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ το 2022.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X