Eνοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά

Κατηγορούν τον Μπενζεμά για συμμετοχή σε υπόθεση απαγωγής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eνοχος κρίθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με ερωτικό βίντεο.

Ο Γάλλος επιθετικός καταδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο των Βερσαλλιών σε μονοετή φυλάκιση με αναστολή και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ.

Οι δικηγόροι του Μπενζεμά είχαν ζητήσει την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για τον εκβιασμό του άσου του Ολυμπιακού, ενώ είχαν επιτεθεί και στον Βαλμπουενά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεών του. Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο. Και υπάρχει άλλο ένα θέμα καθώς ουδείς ασχολείται με τη γυναίκα που είναι μαζί, ούτε καν οι αστυνομικοί. Ο Βαλμπουενά έγραψε το βίντεο σαν να έβγαζε selfie. Η κοπέλα δεν ήξερε ότι γινόταν καταγραφή. Το να γράψεις σε βίντεο κάποιον χωρίς να το γνωρίζει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι παράνομο».

Σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση του Μπενζεμά ειπώθηκε από τους δικηγόρους του: «Σε όλη την καριέρα του έχει πάρει μόνο τρεις κίτρινες κάρτες, έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο ομάδες και εξακολουθεί να πληρώνει φόρους στη Γαλλία. Για ποιο λόγο θα εμπλεκόταν σε μια εγκληματική πράξη;

Η εισαγγελέας της υπόθεσης, Σεγκολέν Μαρέ, είχε τονίσει: «Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε”. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο στράικερ τη Ρεάλ είχε “εξουσία”, δεν “έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Βαλμπουενά”, όμως τον συμβούλευσε να “πάρει την σωστή απόφαση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X