ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης δεν θα κάνει εκπτώσεις στη δουλειά του

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η δουλειά που βγήκε, οι επιλογές που δεν βγήκαν
Photo Credits: INTIME

Η ανάγκη για αύξηση της έντασης ως φάρμακο για όσα λείπουν στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι αναμφισβήτητα σε πορεία αγωνιστικής βελτίωσης, αλλά αντίστοιχα αναμφισβήτητα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις πιεστικές που δε μπορεί να τις αντιμετωπίζει ως τεστ αγωνιστικής εξέλιξης. Από αυτή την άποψη ο ένας βαθμός με Απόλλωνα και Ολυμπιακό, έχει στριμώξει πολύ τα πράγματα, πριν ένα «καυτό» φινάλε στον πρώτο γύρο. Με ταξίδι στα Γιάννινα, ντέρμπι με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και κλείσιμο στην Τρίπολη. Και στα δύο προηγούμενα ματς οι προϋποθέσεις για να έρθουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα υπήρξαν βάσει της εικόνας της ομάδας, αλλά αυτά δεν ήρθαν. Κι αυτό προσθέτει πίεση.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει συγκεκριμένη στόχευση ως προς το αγωνιστικό στυλ που θέλει να καθιερώσει, αλλά και σοβαρά ζητήματα που το δυσκολεύουν αυτό. Το πρόβλημα του προπονητή της ΑΕΚ, δεν είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών που πρέπει να στηριχθεί στην παρούσα φάση. Και μιλάμε για τις θέσεις που είναι περισσότερο στη συζήτηση για ανάγκη ενίσχυσης.

Διαβάστε περισσότερα για το… ψάξιμο του Γιαννίκη

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X