Τα 3 νέα που προκρίνονται πριν το γενικό lockdown

Μητσοτάκης: «Ούτε με τεστ σε κλειστούς χώρους οι ανεμβολίαστοι ενήλικες -Τέλος το πιστοποιητικό χωρίς 3η δόση για τους άνω των 60 ετών» (VIDEO)

Η «έκρηξη» στους επιδημιολογικούς δείκτες τον Νοέμβριο έχει αρχίσει ήδη να προκαλεί μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαριά τη σκιά του ρίχνει πάνω από την Ελλάδα το «μαύρο ρεκόρ» των 105 θανάτων μέσα σε 24 ώρες που ανακοίνωσε εχθές (22/11) ο ΕΟΔΥ.

Η «έκρηξη» στους επιδημιολογικούς δείκτες τον Νοέμβριο έχει αρχίσει ήδη να προκαλεί μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ και η κυβέρνηση έχει επιβάλει μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού τα οποία αφορούν τους ανεμβολίαστους.

Μέσα στο Νοέμβριο έχασαν τη ζωή τους 1.487 άνθρωποι, την ώρα που αφόρητη είναι η πίεση που εξακολουθούν να δέχονται τα νοσοκομεία, όπου η εξάντληση του προσωπικού είναι τεράστια. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αξιολογηθούν εκ νέου τα μέτρα από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση έχει υπόψη της δύο πιθανά σενάρια: Το πρώτο είναι να κορυφωθεί η πανδημία στις αρχές Δεκεμβρίου και το δεύτερο και πιο «κακό» σενάριο είναι να κορυφωθεί μετά τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε περισσότερα για τα 3 νέα που προκρίνονται πριν το γενικό lockdown

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X