Ρικάρντο Κόστα: «Οι νίκες της ΑΕΚ μας έχουν προϊδεάσει ότι θα έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο»

Ρικάρντο Κόστα: «Οι νίκες της ΑΕΚ μας έχουν προϊδεάσει ότι θα έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρικάρντο Κόστα, σχετικά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 21:45 την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του EHF European League.

Η Σπόρτινγκ προέρχεται με την σειρά της από ήττα καθώς έχασε από τη Νιμ μέσα στη Γαλλία και η αποψινή αναμέτρηση είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής των γηπεδούχων έκανε δηλώσεις για τη σημερινή αναμέτρηση, λέγοντας πως μόνος στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που παίζει η ομάδα του Δημητρούλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικάρντο Κόστα:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο, νικώντας εκτός έδρας τη Νιμ. Εμείς χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι από τη Νιμ, παρόλο που είχα την αίσθηση ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη στον πρώτο γύρο, που μας προϊδεάζει ότι θα έχουμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο, που ξέρει τι κάνει και είναι επιθετικός με την καλή έννοια. Από την πλευρά μας, υπάρχει η φιλοδοξία μας να να πάρουμε τη νίκη που θα είναι καθοριστική στη «σούμα» του ομίλου. Οι εντός έδρας αγώνες είναι καθοριστικοί και θα δουλέψουμε για να πετύχουμε αυτή τη νίκη.

Η ΑΕΚ παίζει επιθετική άμυνα. Αυτή η επιθετικότητα μπορεί να είναι «κακή» για το παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι καλή για εμάς. Αν είμαστε και επιθετικοί, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας να τρομοκρατηθούν, από μια ομάδα παραδοσιακά ισχυρή στο χάντμπολ, που αγοράζει παίκτες που είναι από τις καλύτερες ομάδες.

Βέβαια είναι πιο εύκολο να φτιάξεις ομάδες με έμπειρους αθλητές. Διαλέξαμε έναν άλλο δρόμο, αυτό να τους κάνουμε να μεγαλώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σπόρτινγκ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X