Η «μαύρη» τρύπα της άμυνας που γίνεται εφιάλτης για την ΑΕΚ

Η «μαύρη» τρύπα της άμυνας που γίνεται εφιάλτης για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς βρίσκεται διαρκώς εκτεθειμένος απέναντι στους επιθετικούς των αντιπάλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή, πως η  ΑΕΚ είναι μια ομάδα με αφθονία ταλέντου δημιουργικά, αλλά με πολλά ζητήματα δημιουργικά.

Παρά την αλλαγή προπονητή, τις αλλαγές προσώπων στη μεσοαμυντική λειτουργία, ακόμα και την αλλαγή διατάξεων σε κάποια παιχνίδια, το πρόβλημα παραμένει. Η ΑΕΚ δίνει εύκολα ευκαιρίες στον αντίπαλο, δίνει φάσεις σε κάθε ματς και παίζει με τη φωτιά.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και απόλυτα ενδεικτικοί της κατάστασης. Μόνο σε τρία από τα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει καταφέρει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της.

Με παθητικό 13 τερμάτων, έχει το χειρότερο – μαζί με τον ΠΑΟΚ – συντελεστή των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Εάν μάλιστα προσμετρήσουμε και τις φάσεις που δίνει η ΑΕΚ, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα για τη «μαύρη» τρύπα της άμυνας που γίνεται εφιάλτης για την ΑΕΚ 

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X