Βερίσιμο σε Μάνταλο για τη φάση Βράνιες-Μασούρα: «Ο VAR μου είπε ότι δεν υπάρχει πέναλτι και ότι ήταν μία φυσική επαφή!»

Αυτό είναι κλοπή!
Photo Credits: INTIME

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Πορτογάλο διαιτητή Βερίσιμο και τον Πέτρο Μάνταλο για το πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία των Πορτογάλων (διαιτητή και VAR) του κυριακάτικου ντέρμπι, ζητώντας πέναλτι στο σπρώξιμο του Μασούρα επάνω στον Βράνιες, λίγο πριν γίνει το 1-2 των «ερυθρόλευκων».

Ο Φάμπιο Βερίσιμο μιλώντας με τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού, του είπε σύμφωνα με τη «Live Sport»: «Ο VAR μου είπε ότι δεν υπάρχει πέναλτι και ότι υπάρχει μία φυσική επαφή».

Στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δικεφάλου προς τον Πορτογάλο ρέφερι, του έλεγαν ότι:

«Ηταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR», για να τους απαντήσει: «Για εσάς ήταν πέναλτι. Από το check μου είπαν κάτι διαφορετικό, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X