Το 2010 στο ίδιο πέσιμο του Πάντελιτς ήταν πέναλτι ρε κλέφτες; (VIDEO)

Το 2010 στο ίδιο πέσιμο του Πάντελιτς ήταν πέναλτι ρε κλέφτες; (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αυτοί που μας λένε από χθες πως η ανατροπή του Βράνιες δεν ήταν πέναλτι καλό είναι να θυμηθούν τι έλεγαν το 2010 στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πάντελιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρη αλλοίωση υπήρξε στο σκορ της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μαρτίνς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης, σε μία στιγμή όπου έχει προηγηθεί καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Βράνιες, όταν ο Μασούρας έβαλε ξεκάθαρα τα χέρια στην πλάτη του Βράνιες, ενώ υπάρχει επαφή και χαμηλά, στο πόδι του αμυντικού της ΑΕΚ.

Μιλάμε για πέναλτι μαρς, όπου ο διαιτητής και ο VAR έκλεισαν τα μάτια και στη συνέχεια όλοι οι τηλεκριτικοί, προσπάθησαν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει παράβαση.

Βέβαια, σε μία παρόμοια (και ακόμη πιο light) φάση προ 11ετίας, ο Πάντελιτς έπεσε εντός της περιοχής έπειτα από το κράτημα του Λεονάρντο και ο Σιδηρόπουλος δίχως δεύτερη σκέψη είχε δείξει την άσπρη βούλα.

Τότε, όλοι αυτοί που σήμερα μας λένε πως ο Βράνιες έπεσε εύκολα, μιλούσαν για ξεκάθαρο πέναλτι.

Πως αλλάζουν οι καιροί…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 1:08 του παρακάτω VIDEO:

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X