Ρούνεϊ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κάποιους παίκτες»

Ρούνεϊ: Μόνιμος προπονητής στην Ντέρμπι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έπειτα από την συντριβή με 4-1 από την Γουότφορντ.

Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» Γουέιν Ρούνεϊ, σε δηλώσεις που έκανε επέρριψε σοβαρές ευθύνες στους παίκτες για την άσχημη κατάσταση της ομάδας

«Απογοητεύτηκα πολύ βλέποντας το παιχνίδι με την Γουότφορντ επειδή ως προπονητής μπορείς να φτιάξεις την ομάδα σου γι να παίξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κάποιους παίκτες όσον αφορά στην εμφάνισή τους.

Το να βλέπω παίκτες να κουνούν τα χέρια τους και να πουλούν τη μπάλα αλλά να κατηγορούν άλλους, είναι κάτι που δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Θα ήμουν πολυ θυμωμένος αν έβλεπα κάτι τέτοιο από τους παίκτες μου. Αυτοί οι παίκτες είναι σε έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι τον μεγαλύτερο, συλλόγους στον κόσμο και θα πρέπει να αισθάνονται προνομιούχοι που είναι εδώ.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει οι παίκτες να δείξουν περισσότερα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να κατακτήσουν την Premier League ή το Champions League αλλά να δείξουν στον κόσμο ότι δουλεύουν σκληρά για τον σύλλογο.

Είμαι στενοχωρημένος για τον Όλε επειδή ήταν πρώην συμπαίκτης μου και δεν είναι ωραίο όταν ένας προπονητής χάνει τη δουλειά του. Πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά φέρνοντας πίσω τη σταθερότητα στο σύλλογο.

Προφανώς όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουν, αυτό κάποια στιγμή θα σου κοστίσει τη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουέιν Ρούνεϊ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X