Τι κουραφέξαλα λέτε ρε αστείοι;

Τι κουραφέξαλα λέτε ρε αστείοι;
Photo Credits: INTIME

Δοκιμάζουν σκληρά τις αντοχές μας οι «πολιτικάντηδες» τηλε-κριτικοί διαιτησίας, με τα περί «μπουρδουκλώματος» ποδιών κι άλλες αηδίες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δρόμο για να οργιάσει ο Κλάτενμπεργκ όπως αναμένεται, στη φαρσοκωμωδία της εβδομάδας που λέγεται ανάλυση αμφισβητούμενων φάσεων, άρχισαν να ανοίγουν από το βράδυ οι «τηλεκριτικοί» διαιτησίας και αφήνουμε έξω τον έναν που είναι ανάξιος σχολιασμού και δουλεύει για τον μεγαλύτερο εχθρό της ΑΕΚ.

Oπως έκανε και ως διαιτητής. Οι άλλοι δύο όμως, προκαλούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας, ποιος ξέρει για ποιους λόγους ο καθένας ξεχωριστά και πάνε να μας βγάλουν τρελούς, για ένα σπρώξιμο με τα δυο χέρια μέσα στην περιοχή και υψηλού… επιπέδου αναλύσεις για το αν μπορείς να πέσεις κάτω όταν σε σπρώχνουν από πίσω με τα δύο χέρια ή όχι.

Έχουμε ακούσει κι άλλα τρελά και παλαβά σε σχολιασμό φάσεων για τις οποίες διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, αλλά εδώ ξεπεράστηκε κάθε όριο. Μια φάση που τη βλέπεις και τη ξαναβλέπεις και σου έρχεται να σπάσεις τηλεόραση, tablet, κινητό, οτιδήποτε χρησιμοποιείς, έχεις τους άλλους να σου λένε για «μπουρδούκλωμα ποδιών» και για… δυναμόμετρα στο σπρώξιμο. Χωρίς να λένε αυτό που βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, πως δηλαδή επαφή υπάρχει και χαμηλά, πέρα από το εξόφθαλμο, το εξωφρενικό, με το σπρώξιμο με τα δύο χέρια.

Σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε βγάλει με ευκολία πέναλτι το πραγματικό μπουρδούκλωμα ποδιών ανάμεσα σε Βιγιαφάνιες και Μιχαηλίδη στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, στο γήπεδο που ο VARίστας Τιάγκο Μαρτίνς έβγαλε πέναλτι την στιγμιαία επαφή των ποδιών του Σβάρνα και του Λάρσον, έρχονται σήμερα και θα τους συμπληρώσει ο Κλάτενμπεργκ περιχαρής αφού του έχουν δώσει κι απροσδόκητη μάλιστα κάλυψη κι έξωθεν καλή μαρτυρία, να μας πουν πως σε σπρώξιμο με τα δυο χέρια από πίσω, παίζουμε. Και πρέπει να ψάξουμε αν ήταν τόσο δυνατό που να προκαλέσει πτώση ή όχι. Ούτε καν σχολιασμό για το… στεγνό καθάρισμα της φάσης χωρίς επανεξέταση. Τόση χαρά προκαλεί φαίνεται η ήττα της ΑΕΚ, που πρέπει να σπεύσουμε να δικαιολογήσουμε και τα αδικαιολόγητα για να βγει καθαρή. Με κουραφέξαλα, με αστειότητες, από «ειδικούς» που έχασαν πλέον κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X