ΑΕΚ: Χωρίς Μόγια «πέταξε» για Πορτογαλία

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε σήμερα με προορισμό τη Λισαβόνα για τον αυριανό αγώνα με τη Σπόρτινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της απέναντι στη Σαλαμίνα και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ για την 4η αγωνιστική του EHF European League.

Μετά την ήττα από την Πέλιστερ η αυριανή αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την «Ένωση» που αντιμετωπίζει μια εκ των φαβορί του ομίλου.  Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είχε την ευκαιρία στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα να ξεκουράσει όλους τους παίκτες καθώς η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη αγωνιζόμενη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τους μικρούς της που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι με προορισμό τη Λισαβόνα και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της Σπόρτινγκ. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θα συμπεριλάβει τελικά στα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα τον Νάτσο Μόγια ο οποίος υπέστη κάκωση στον γόνατο στο παιχνίδι με την Πέλιστερ και δεν πρόλαβε να επανέλθει. Ο παίκτης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και όπως όλα δείχνουν δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην Πορτογαλία. Αντίθετα πολλές πιθανότητες για να βρίσκεται στην αποστολή συγκεντρώνει ο Κοτσιώνης αλλά και ο Δικαιούλιας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X