Αγκιμπού Καμαρά: «Ηταν ένα ντέρμπι, δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα» (VIDEO)

Αγκιμπού Καμαρά: «Ηταν ένα ντέρμπι, δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Αγκιμπού Καμαρά μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-3 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Αγκιμπού Καμαρά στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στο ότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα σημαντικό ματς και εμείς είμαστε εδώ για να κερδίζουμε αυτα τα ματς. Ήθελα να μείνω ήρεμος. Είχα την οδηγία να πιέζω στην περιοχή και ανταμείφθηκα. Ήταν ένα γκολ που το δουλεύουμε στην προπόνηση. Είχα την οδηγία να περιμένω εκεί, η μπάλα ήρθε και μπήκε το γκολ.

Έτσι πρέπει να είμαι. Για αυτό δουλεύω και προσπαθώ. Πάντα έρχεται η ανταμοιβή για αυτό που προσπαθείς να κάνεις. Δεν έχει κριθεί κάτι ακόμη, το πρωτάθλημα είναι πολύ μακριά ακόμη και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω να σκοράρω και την Πέμπτη. Είναι ένα κρίσιμο ματς για εμάς και ελπίζω να τα καταφέρω».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X