ΑΕΚ σε διαιτητή: «Ηταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR!»

ΑΕΚ σε διαιτητή: «Ηταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR!»
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν στον Πορτογάλο διαιτητή για το πέναλτι που δεν έδωσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με τον διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

«Ήταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR» έλεγαν οι άνθρωποι της Ενωσης στον Πορτογάλο με το που μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Αυτό που είδαν όλοι και ήταν έξαλλοι στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ήταν ότι στο VAR ελέγχθηκε μόνο το ενδεχόμενο οφσάιντ του Ελ Αραμπί και ποτέ η φάση του πέναλτι στον Βράνιες.

Υπενθυμίζεται πως στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Βράνιες σπρώχτηκε πεντακάθαρα από τον Μασούρα, τη στιγμή που πήγε να πηδήξει και τόσο ο Πορτογάλος Βερίσιμο όσο και ο VAR έκλεισαν τα… μάτια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Ελ Αραμπί.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανάρτησή της ανέφερε νωρίτερα: «35’ Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μασούρας έσπρωξε τον Βράνιες μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και δεν έδωσε το πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί σκόραρε στην αντεπίθεση σε τετ α τετ (1-2)!»



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X