Πανηγύρι από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια -Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ γέμισαν την περιοχή

Πανηγύρι από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια -Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ γέμισαν την περιοχή
Photo Credits: INTIME

Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ γέμισαν τη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προετοιμασία για τη νέα χρονιά κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ!

Η Ενωση υποδέχεται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Super League. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο τρόπος είναι αδιάφορος. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Ετσι η ΑΕΚ καλείται να βρει τρόπο να κλειδώσει το κέντρο του Ολυμπιακού, όπου αποτελεί το δυνατό του σημείο και με όπλο τη δυνατή της επίθεση να κερδίσει και να τον πιάσει στην πρώτη θέση και τους 23 βαθμούς.

Από νωρίς σήμερα, Κυριακή, οι φίλοι της Ενωσης έχουν κατακλύσει τους δρόμους, αλλά και τα μαγαζιά της Νέας Φιλαδέλφειας με το σκηνικό να θυμίζει ημέρα ντέρμπι άλλων χρόνων. Τότε που ο αντίπαλος έχανε από τη Δεκελείας. Το κλίμα στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ -ειδικά με την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη- αλλά και τις εμφανίσεις της ομάδας έχει αλλάξει άρδην και Ενωσίτες ανυπομονούν για το σημερινό ντέρμπι κάνοντας το ΟΑΚΑ… έδρα με 40.000 κόσμο.

Ετσι, σε καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες και γενικότερα οι δρόμοι της Νέα Φιλαδέλφειας έχουν κινούνται σε άκρως κιτρινόμαυρους ρυθμούς με χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ να μην μπορούν να περιμένουν για το ντέρμπι όντας από νωρίς σε… αγωνιστικό κλίμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X