ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ότι έγινε πέρυσι στα ντέρμπι (VIDEO)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ότι έγινε πέρυσι στα ντέρμπι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία ισοπαλία και τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός των περσινών ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει η ΑΕΚ απόψε (19:30).

Η Ενωση δεν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και είναι κάτι που πρέπει να «σπάσει» σήμερα, έτσι ώστε η ομάδα του Γιαννίκη να πιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά τα περσινά παιχνίδια, η ΑΕΚ μετρά μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Ξεκινώντας από το χρονικά πρώτο παιχνίδι, η Ενωση του Μάσιμο Καρέρα, υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Super League στο ΟΑΚΑ (16/12), με σκοπό να κερδίσει και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στο -3. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε με τον Βρουσάι στο 55′ και η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Σιμόες στο 80′.


Λίγες ημέρες μετά (3/1), ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να υποδεχθεί την ΑΕΚ. Η Ενωση πλέον με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της και ούσα στο -8 από τον αντίπαλό της, έψαχνε τη νίκη που θα την κρατούσε ζωντανή στη μάχη. Εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφυγε με τη χαρά της νίκης (3-0) από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Από εκεί και έπειτα η χρονιά έμοιαζε χαμένη με την ΑΕΚ στα πλέι οφ να παλεύει ουσιαστικά να μπει στην 4αδα.

Απέναντι στον Ολυμπιακό και στις δύο αναμετρήσεις δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φανεί ανταγωνιστική με το 1-5 του ΟΑΚΑ και το 2-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να μιλούν από μόνα τους.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X