Διευρύνει το εντός έδρας απόλυτο και πληρώνει η ΑΕΚ

Διευρύνει το εντός έδρας απόλυτο και πληρώνει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο «δικέφαλος» οδηγήθηκε στην διακοπή των Εθνικών ομάδων με αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0). Στο διάστημα αυτό ήταν εντυπωσιακός από την μέση και μπροστά (13 γκολ), ωστόσο αμυντικά παρουσίασε προβληματάκια, που καλείται να διορθώσει.

Πάντως, στο ΟΑΚΑ αυτά τα ζητήματα δεν υφίστανται! Διόλου τυχαίο ότι την τρέχουσα σεζόν το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη αριθμεί πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς (ανεξαρτήτως διοργάνωσης), δεχόμενο μόλις ένα γκολ! Σε αποδόσεις αουτσάιντερ κοστολογείται ο άσος στο 2.85, με το διπλό σε τιμές οριακού φαβορί στο 2.65.

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο από τα πρόσφατα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ότι η «Ένωση» σκοράρει κατά βάση στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, στα 3 από τα 4 τελευταία βρήκε δίχτυα από το 60ό λεπτό και μετά. Το σενάριο να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος προσφέρεται στο 1.95.

Αν αναζητά κάποιος, ποιος θα είναι αυτός που θα σκοράρει το γκολ αυτό, οι Στέφαν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα. Αμφότεροι επανήλθαν στις προπονήσεις, είναι διαθέσιμοι και έχουν επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα φέτος. Ο Ελβετός αρχισκόρερ βρίσκεται στο 4.50, στο 3.40 κινείται η τιμή του «Τσίνο».

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X