Παππάς: «Χρειαζόμαστε τις νίκες -Ο Γέλοβατς ήταν κάθε μέρα μαζί μας και τώρα χαροπαλεύει» (VIDEO)

Παππάς: «Χρειαζόμαστε τις νίκες -Ο Γέλοβατς ήταν κάθε μέρα μαζί μας και τώρα χαροπαλεύει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου

Η ΑΕΚ νίκησε με 82-81 το Λαύριο εκτός έδρας και ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν την Ενωση στη νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Φερθήκαμε έξυπνα και ώριμα, πήραμε τις σωστές αποφάσεις και φθάσαμε στη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουραζόμαστε. Έχουμε κάνει πολλές ήττες, χρειαζόμαστε νίκες. Δεν είμαι σε κατάσταση να παίζω 36 λεπτά, αλλά είμαι έμπειρος, ξέρω να προφυλαχθώ και αφού το αποτέλεσμα είναι θετικό, όλα καλά. Όταν είσαι εύστοχος στην αρχή χτίζεις ψυχολογία. Έχουμε έμπειρα παιδιά, οπότε κάποια πράγματα μπαίνουν στον αυτόματο. Παίζουμε με την εμπειρία μας, με την γνώση μας, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν.

Το περιστατικό με τον Γέλοβατς δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι μία αγκαλιά στην οικογένειά του, ένα χτύπημα στην πλάτη. Τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Μετά από τρία χειρουργεία έχω την ίδια αποτελεσματικότητα. Για να αντέξουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, θέλουμε περισσότερα άτομα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ροτέισον».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X