Οφρυδόπουλος: «Δεν είναι ότι νικάς, είναι το γιατί νικάς -Δίκαια έχουμε 9 βαθμούς» (VIDEO)

Οφρυδόπουλος: «Δεν είναι ότι νικάς, είναι το γιατί νικάς -Δίκαια έχουμε 9 βαθμούς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’ Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΚ TV μετά τη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι δηλώσεις του Οφρυδόπουλου

«Καταρχάς να πω ότι είχαμε να παίξουμε με μια ομάδα που είναι πολύ έμπειρη στην κατηγορία, μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς πρώτον για να γλυτώσει την κατηγορία και μετά να δει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει. Όλοι ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Αν το πάρουμε ως μια συνέχεια από τη Λεωφόρο σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η διαφορά είναι ότι σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια σκοράραμε στο δεύτερο και ότι είχαμε πολλές και καλές ευκαιρίες. Ηταν ένα πρώτο ημίχρονο που μας ανήκει. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, αντεπιθέσεις ο αντίπαλος δεν έβγαλε καθόλου, που είναι και το ατού του. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε και πάλι, γιατί μια ομάδα χτίζει μια ταυτότητα και ένα στυλ το οποίο θέλει να συνεχίζει επί 90 λεπτά το ίδιο. Ημασταν καλά μέσα στο γήπεδο, είχαμε ένα νεκρό διάστημα περίπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Νομίζω όμως ότι από εκεί και μετά συνεχίσαμε να έχουμε την επιθετικότητα μας. Σκοράραμε δίκαια, γιατί το ψάχναμε το γκολ και συνολικά νομίζω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση και δίκαια κερδίσαμε».

Για το 3 στα 3 και το τι λέει για την προσπάθεια αυτής της ομάδας.

«Οπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είναι το νικάς, είναι το γιατί νικάς και νομίζω μέχρι στιγμής έως τώρα με όποιον και εάν έχουμε παίξει έχουμε παίξει καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο και νομίζω δίκαια τα παιδιά έχουν 9 βαθμούς».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X