Συγκινήθηκε ο Μπουρδούμης με το «κιτρινόμαυρο» δώρο του Μαραβέγια: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα που πρεσβεύει ιδανικά» (VIDEO)

Συγκινήθηκε ο Μπουρδούμης με το «κιτρινόμαυρο» δώρο του Μαραβέγια: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα που πρεσβεύει ιδανικά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε ένα μοναδικό ΑΕΚτζήδικο δώρο στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του.

Μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δυνατά» της ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Κωστής Μαραβέγιος με τον γνωστό μουσικό να του κάνει δώρο τη συλλεκτική ρετρό μπάλα της ΑΕΚ.

«Υπάρχουν σωματεία, ομάδες ποσοφαιρικές -σπάνιο βέβαια- που δείχνουν απαράμιλλη κοινωνικη ευαισθησία. Ξέρω μια μεγάλη σου αγάπη, για μια ομάδα που δείχνει με κάθε ευκαιρία κοινωνική ευαισθησία και σου έφερα αυτό το δώρο. Είναι συλλεκτική. Δεν μας πήραν ούτε καν χρήματα όταν έμαθαν ότι είναι για εσάς», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να απαντά: «Δεν το πιστεύω. Θα μιλήσω σαν φίλαθλος, σαν ΑΕΚτζής. Είναι μια ομάδα η ΑΕΚ που έχει αυτά τα ιδανικά, πρεσβέυει τη προφυγιά και με έναν τρόπο είμαστε πρόσφυγες, δεχόμαστε πρόσφυγες. Εγώ το έχω ζήσει και στην οικογένειά μου γιατί ο πατέρας μου ήταν μετανάστης από 11 χρονών πήγε στη Βραζιλία.

Ταξίδεψαν μακριά για να βρουν κάτι καλύτερο και γνωρίζω πως είναι να φεύγει από τη χώρα σου. Η ΑΕΚ έχει αυτό το προνόμιο. Να αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο. Με συγκινεί πολύ αυτό το δώρο. Σύντομα θα έχουμε επιτέλους το δικό μας γήπεδο και θα έχουμε σπίτι μετά από τόσα χρόνια. Ευχαριστώ πολύ για το δώρο, θα το χαρώ με τον γιό μου».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X