ΑΕΚ: Νοκ άουτ για το ντέρμπι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Νοκ άουτ για το ντέρμπι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει αύριο (19:30) η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League.

O Γιώργος Τζαβέλλας, αν και το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η εισήγηση του ιατρικού τιμ ήταν ότι θα ήταν ρίσκο η όποια συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει ακόμα αποθεραπευτεί στο 100%.

Εκτός από τον διεθνή Ελληνα αμυντικό ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στα Σπάτα και θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιαννίκη  για το αυριανό ματς.

Αύριο το πρωί (11.00) η ομάδα της ΑΕΚ θα κάνει «ενεργοποίηση» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X