Οριστικό: Εκτός οι ανεμβολίαστοι από το Australian Open -Αμφίβολος ο Τζόκοβιτς

Κορωνοϊός: Θετικοί ο Τζόκοβιτς και η γυναίκα του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα συμμετέχουν στο Australian Open οι ανεμβολίαστοι τενίστες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εννέα φορές νικητής του τουρνουά, αρνείται να αποκαλύψει αν έχει εμβολιαστεί, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα λάβει την οριστική του απόφαση για την παρουσία του όχι στο Melbourne Park όταν μάθει επισήμως τις αποφάσεις της Tennis Australia.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι πλησιάζει η ώρα της… κρίσης για τον 34χρονο Σέρβο, που λογικά παραμένει ανεμβολίαστος: θα πιεστεί να το κάνει ή θα θυσιάσει ένα Grand Slam στο οποίο είναι το απόλυτο φαβορί;

«Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τον εμβολιασμό και για να είμαι ξεκάθαρος, όταν ο Premier (της Βικτόρια) ανακοίνωσε ότι όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, το ξεκαθαρίσαμε στους παίκτες», είπε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Τάιλι. «Θα θέλαμε να είναι ο Νόβακ εδώ, αλλά ξέρει ότι θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος για να παίξει».

Παρότι το έκαναν (ή θα το κάνουν) με καθυστέρηση, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς… υπέκυψαν και ως εμβολιασμένοι θα είναι κανονικά στη Μελβούρνη. Ο Τάιλι, μάλιστα, ανέφερε ότι το 80% των παικτών έχει πλέον εμβολιαστεί.

Τα σενάρια περί απουσίας του ενίσχυσε, από την άλλη, ο Τζόκοβιτς, όταν ρωτήθηκε για άλλη μια φορά στο Τορίνο σχετικά με το εμβόλιο: «Η ελευθερία της επιλογής είναι απαραίτητη για όλους, είτε πρόκειται για μένα, είτε για οποιονδήποτε άλλο. Δεν έχει σημασία αν είναι ο εμβολιασμός ή κάτι άλλο στη ζωή. Θα πρέπει να έχεις την ελευθερία να επιλέξεις, να αποφασίσεις τι θα κάνεις και σε αυτή την περίπτωση τι θα βάλεις στο σώμα σου. Πάντα ήμουν υποστηρικτής αυτού και της ελευθερίας επιλογής και πάντα θα το υποστηρίζω αυτό διότι η ελευθερία είναι απαραίτητη για μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή».

Το Australian Open ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου και θα γίνει μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X