ΑΕΚ: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΠΕ- Σε πλήρη αντίθεση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ο κανονισμός της ομοσπονδίας!

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΑΟ Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ποιος σύλλογος θέλει να κερδίζει στο γήπεδο και ποιοι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να κερδίζουν στα χαρτιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε τελικά τον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα με τον Άρη στα χαρτιά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρότι είχε την δυνατότητα να επιλέξει να διεξαχθεί ο αγώνας σε νέα μέρα αποφάσισε να κάνει χρήση του ειδικού κανονισμού της ΕΟΠΕ και να πάρει το ματς με 3-0 στα χαρτιά. Παρόλα αυτά ότι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ο Άρης αποφάσισε να επιλέξει το πρώτο.

Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με αυτό τον …περίεργο κανονισμό της ΕΟΠΕ που ουσιαστικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία να ξεκαθαρίσουμε πως η ΑΕΚ βάσει της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων ΕΟΠΕ της 17.6.2021 και της Ειδικής προκήρυξης Πρωταθλήματος Volley League Γυναικών της 3.8.2021, δήλωσε τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2021-2022.

Στις 8.10.2021, μια μόλις ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, γνωστοποιήθηκε σε όλες τις ομάδες Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλήματος Volley League Γυναικών, με την οποία όρισε η ομοσπονδία απαγόρευση αναβολής αγώνα λόγω κρουσμάτων Covid19 και την άνευ αγώνος ήττα με 3-0 ομάδας όταν τα κρούσματα θα είναι πάνω από τρία. Αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας ότι αυτός ο κανονισμός που προστέθηκε έρχεται σε πλήρη αντίθεση και αντίφαση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που επιβάλλουν τον αποκλεισμό της επαφής των στενών επαφών κρουσμάτων. Η ΑΕΚ επίσημα με το που διαπίστωσε ότι έχει πέντε κρούσματα και μάλιστα τα γνωστοποίησε, σεβόμενη τη δημόσια υγεία, έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία και ζήτησε να της χορηγηθεί βεβαίωση από την οποία να προκύπτει με σαφήνεια ότι  δεν έχει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη διασπορά του ιού και ότι η Ομοσπονδία αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τη διεξαγωγή του αγώνα υπό τις συνθήκες που καθόρισε. Φυσικά η Ομοσπονδία δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και στο αίτημα της ΑΕΚ για να γίνει ο αγώνας σε άλλη ημερομηνία, παρέπεμψε στον Άρη για να το δεχτεί.

Σεβάστηκε τις αρχές της και την δημόσια υγεία

Ο  Άρης όπως φάνηκε αποφάσισε τελικά να πάρει το ματς στα χαρτιά, αναρτώντας μόνο την απόφαση της ΕΟΠΕ για την έκβαση του αγώνα.  Η ΑΕΚ θα μπορούσε κάλλιστα να αποκρύψει δύο από τα πέντε κρούσματα και να ταξιδέψει για να παίξει κανονικά, κάτι που βέβαια δεν θα έκανε ποτέ βάσει των αρχών και των αξιών της, καθώς και του σεβασμού στη δημόσια υγεία. Η διοίκηση πάντως αναμένεται αύριο να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ομοσπονδία. Όποια και να είναι η κατάληξη ωστόσο αποδείχτηκε για πολλοστή φορά και σε ένα ακόμα άθλημα, ποιος είναι ο σύλλογος που θέλει να κρίνονται τα παιχνίδια μέσα στα γήπεδα και ποιοι δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να τα κερδίζουν στα χαρτιά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X