Για το «3Χ3» με τον Καραϊσκάκη η ΑΕΚ Β' σήμερα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για το «3Χ3» με τον Καραϊσκάκη η ΑΕΚ Β' σήμερα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Νέα δοκιμασία για την ΑΕΚ Β' σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα η ΑΕΚ Β’!

Η δεύτερη ομάδα της Ενωσης αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστικής της Super League 2 τον ΑΕ Καραϊσκάκη Αρτας σε ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων σήμερα στις 15:00 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής ο αγώνας της ΑΕΚ Β’ με την ομάδα της Αρτας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο YouTube και με παραγωγή INA TV.

Χωρίς Μπακάκη η ΑΕΚ Β’

Στη διάθεση του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι και πάλι οι διεθνείς (Μάριο Μιτάι, Ζίγκα Λάτσι, Αγγελος Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γερολέμου) ενώ τραυματίας παραμένει ο Γάλλος επιθετικός Γιανίς Αμούρ και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ο Βεντάντ Ραντόνια

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γκολφίνος, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία.

Το ματς θα σφυρίξει ο Πέτρος Τσαγκαράκης του συνδέσμου Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι οι Αναστασάκης, Κακαφώνης από τους συνδέσμους Χανίων και Αχαΐας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας του συνδέσμου Βοιωτίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X