Ολυμπιακός: Ξεκινάει βασικό τον Αγκιμπού Καμαρά με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ξεκινάει βασικό τον Αγκιμπού Καμαρά με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Κλειστά παραμένουν τα χαρτιά του Πέδρο Μαρτίνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Αγκιμπού Καμαρά.

Κλειστά παραμένουν τα χαρτιά του Πέδρο Μαρτίνς, σ΄ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα, με την οποία και πρόκειται να παρατάξει τον Ολυμπιακό, στο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Έναν από τους παίκτες, τον οποίο και ο Πορτογάλος κόουτς περίμενε προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του, για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Αγκιμπού Καμαρά Ο διεθνής μέσος από την Γουϊνέα είναι παίκτης, στον οποίο ο τεχνικός των Πειραιωτών ποντάρει πολλά, σ΄ότι έχει να κάνει με το πλάνο που πρόκειται να αντιμετωπίσει τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Αφρικανός άσος είναι καλός στο πρεσάρισμα, στο να κλέβει την μπάλα από τους αντιπάλους, αλλά και στο να δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες στον επιθετικό τομέα. Από εκεί κι έπειτα παίζονται δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή, καθώς πέρα από τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους της εντεκάδας των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα κόντρα στην Ένωση, αυτοί θα είναι ο Βατσλίκ στην εστία, οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, ενώ στην επίθεση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστούν οι Μασούρας, Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X