Δημοσιογράφος κατά Λεμπρόν Τζέιμς: «Ζήτησε να απολυθώ!»

Δημοσιογράφος κατά Λεμπρόν Τζέιμς: «Ζήτησε να απολυθώ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γνωστή ρεπόρτερ, Μισέλ Μπίντλεϊ, υποστήριξε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε ζητήσει την απόλυσή της από το ΜΜΕ που εργαζόταν.

Η πρώην παρουσιάστρια του ESPN μίλησε σε podcast στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και προέβη στην παρακάτω αποκάλυψη, που έχει αρκετά έντονο παρασκήνιο. «Προσπάθησε να απολυθώ. Ναι, πράγματι το προσπάθησε. Σκεφτόμουν πως “WOW, μόνο και μόνο που είμαι στο μυαλό του είναι κάτι τιμητικό για εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ κύριε”. Από εκείνο το σημείο και μετά η κόντρα μεταξύ μας έχει προσωπική. Διακωμωδούσα το «Τhe Decision» (σ.σ. συνέντευξη του Λεμπρόν Τζέιμς για την μεταγραφή του στους Χιτ) και νομίζω πως για κάποιο λόγο από εκεί ξεκίνησα όλα. Δεν ήταν μία προσωπική διαμάχη τότε, αλλά πλέον έχει το συγκεκριμένο χαρακτήρα» τόνισε σχετικά.

Να τονιστεί πως η Μισέλ Μπίντλεϊ έχει εργαστεί στο παρελθόν σε αρκετά αθλητικά ΜΜΕ των ΗΠΑ, ενώ πλέον ανήκει στο δυναμικό του The Athletic.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X