Super League 2: Καβάλα και Ζάκυνθος τιμωρήθηκαν με -3 με άρθρο που άλλαξε το 2019!

Super League 2: Καβάλα και Ζάκυνθος τιμωρήθηκαν με -3 με άρθρο που άλλαξε το 2019!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καβάλα και Ζάκυνθος τιμωρήθηκαν με -3 αν και ο ΚΑΠ άλλαξε και από το καλοκαίρι του 2019 και προβλέπει -1!

Καβάλα και Ζάκυνθος χάνουν στα χαρτιά τα παιχνίδια της πρεμιέρας της SL2, με Απόλλωνα Πόντου και Καλλιθέα, αντίστοιχα, που δεν είχαν κατέβει να αγωνιστούν αφού δεν είχαν δελτία.

Η απόφαση ανακοινώθηκε την Παρασκευή από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της SL2 και περιλαμβάνει ακόμη πρόστιμο 4.000 ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών. Ως προς την τελευταία ποινή όμως, υπάρχει θέμα αφού ο ΚΑΠ για αγώνα που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα μίας εκ των δύο ομάδων προβλέπει αφαίρεση ενός βαθμού. Το -3 ίσχυε μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και από τότε ο κανονισμός έχει αλλάξει.

Οι δύο ομάδες επικαλέστηκαν και θα επικαλεστούν στην Επιτροπή Εφέσεων που θα προσφύγουν, λόγους ανωτέρας βίας αφού δεν είχαν τα δελτία έπειτα από απόφαση της ΕΙΠ της ΕΠΟ αλλά ακόμη και να τιμωρηθούν ως υπαίτιοι για τη μη διεξαγωγή του αγώνα, δεν προβλέπεται τιμωρία -3 αλλά -1.

Η ανακοίνωση της SL2

Αποφάσεις Μονομελούς 19.11.21

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ α) Ποινή απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη διάθεση επαρκών μπαλών για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα). ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Αναστάσιο Καζία από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας με ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, 1η αγωνιστική).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ α) Ποινή απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΠΑΕ Καλλιθέα, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β΄ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β τις χρηματικές ποινές α) 1500€ και β) 2.500€. Συνολική χρηματική ποινή 3.250 €.

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τον ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ α) Χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ (μη προσέλευση προπονητή στον αγώνα με ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, 1η αγωνιστική).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X