Η κωλοτούμπα είναι άθλημα... Ολυμπιακό!

Η κωλοτούμπα είναι άθλημα... Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την ξαφνική αγάπη των Πειραιωτών για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή των οποίων δεν στηρίζουν εδώ και 15 μήνες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να «ταχθεί» υπέρ της βρωμιάς και του σαθρού παρασκηνίου. Υπέρ αυτών που αλλοίωναν το ελληνικό πρωτάθλημα για παραπάνω από 20 χρόνια. Γιατί αυτός ο σάπιος οργανισμός δεν αντέχει, δεν μπορεί να χαρεί κάτι πολύ απλό. Πως στην νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου έχουν κατακτήσει τους δύο τελευταίους τίτλους τους και όλοι έχουν παραδεχθεί την αγωνιστική ανωτερότητά τους, δεν μπορούν να «βιάσουν» τους πάντες και να τους έχουν υποχείριά τους.

Από τον Δικέφαλο του περασμένου Σαββάτου είχε αναδειχθεί το θέμα με τα τραπεζώματα του Κλάτενμπεργκ κάτω στην Τρούμπα. Και ήρθε η «Ε» να το αναδείξει με φωτογραφικά πειστήρια. Και έτσι ξαφνικά όπως λέει και ο Αντώνης Ρέμος, αυτός ο οργανισμός που στοχοποιεί τους πάντες, βγήκε από τα ρούχα του. Και έγιναν αυτόκλητοι υπερασπιστές του Άγγλου.

Ποιοι; Αυτοί που πέρσι στις 31/8/2020 με επίσημη θέση του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στον Κλάτενμπεργκ! Τους είδατε έκτοτε να λένε ότι «στηρίζουν» τον Άγγλο; Όχι βέβαια. Άρα ποιον ακριβώς υπερασπίζονται; Αυτόν που ΔΕΝ εμπιστεύονται; Ρε έχετε μεγάλη πλάκα. Πολύ μεγάλη πλάκα!

Όλα τα μέσα του γαύρου είχαν αναδείξει το θέμα και είχαν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης! Τώρα όμως θέλουν να τον προστατεύσουν! Και έγινε μεγάλο θέμα ένα γεύμα με τη Ντέπυ. Τη γυναίκα του Βασσάρα. Αυτή που ήταν το πολυεργαλείο των διοικήσεων Γκιρτζίκη και Σαρρή. Αχου τα μωρέ τα έχουμε παρεξηγήσει τα καημένα.

Θα έρθουν να τα κάνουν #$%ρδέλο

Το βράδυ της Κυριακής ένα είναι σίγουρο. Ότι θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για να τα κάνουν όλα #$%ρδέλο! Θα προκαλέσουν πριν, κατά τη διάρκεια και αν μπορέσουν και μετά το ματς. Θα πέσουν σα… γνήσιοι απόγονοι του Αλεξανδρή και του Γιαννακόπουλου να κλέψουν. Θα πουλήσουν τσαμπουκά. Θα κάνουν χειρότερα από ότι αυτός ο αστείος τύπος του Άρη στη γραμμή του πλαγίου. Και με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν. Όπως έφυγαν τόσες και τόσες φορές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πρέπει να δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα. Η ΑΕΚ από την πλευρά της οφείλει να είναι προετοιμασμένη για τα πάντα! Για έναν διαιτητή «καρμανιόλα», για το VAR, για τα πάντα. Και οφείλει να προστατευτεί και να προστατέψει την ομάδα.

Ο ΑΕΚτζής δεν ήθελε ποτέ να γίνει γαύρος. Ας μπούμε να παίξουμε και ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός ας κερδίσει. Καθαρά πράγματα. Η άλλοι δεν είναι έτσι. Έχουν τη λαμογιά στο dna τους. Δε θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα τους. Γιατί έχει πλάκα όταν τους βλέπεις να φέρονται σαν Άρια φυλή που δεν βλέπουν κανένα, γιατί είναι αυτοί και δεν υπάρχει άλλος και την ίδια ώρα να τους βλέπεις να γράφουν κατεβατά για το πως ευνοείται η ΑΕΚ από τη διαιτησία σε ένα πρωτάθλημα που ήδη της έχουν κλέψει δύο βαθμούς.

Με το χέρι στην καρδιά

Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η καλή ομάδα των προηγούμενων ετών. Είναι μεν το φαβορί, αλλά οι ισορροπίες στο λιμάνι είναι πολύ λεπτές. Και αν στραβώσουν το ματς με την ΑΕΚ και στα καπάκια αυτό με τη Φενέρμπαχτσε, θα έχουμε δράματα. Μακάρι.

Το σημαντικό για μένα είναι η ΑΕΚ στη χειρότερη των περιπτώσεων να μη χάσει. Είναι άλλο να πας έστω και με -3 στη συνέχεια του πρωταθλήματος, από το να είσαι στο -6. Το ιδανικό βεβαίως είναι να τους βάλεις από κάτω έστω και στην ισοβαθμία. Θα αλλάξουν πολλά. Η ψυχολογία μίας ομάδας που έχει καιρό να πετύχει μία μεγάλη νίκη. Η ψυχολογία του κόσμου που περιμένει τρία χρόνια να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Για αυτό το ματς θέλει προσοχή, μυαλό, καρδιά, ψυχή και πάθος. Πάθος «κιτρινόμαυρο». Που μπορεί να κάνει την ατμόσφαιρα να δονείται και τον αγωνιστικό χώρο να τρέμει.

Ήταν, είναι και θα είναι η μάχη του καλού κόντρα στο κακό
Τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα η μάχη του καλού, ενάντια στο κακό. Του ηθικού κόντρα στο ανήθικο. Και επειδή πολλά λέγονται για παραδόσεις και ιστορίες για… αγρίους, ας υπογραμμίσουμε κάποια πράγματα.

Η μοναδική ομάδα που αποτελεί φάρο αντίστασης στην κόκκινη λαίλαπα ήταν, είναι και θα είναι η Α.Ε.Κ. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες επί του γαύρου.

Ο Δικέφαλος μετράει 57 νίκες (εκ των οποίων οι 20 εκτός έδρας και οι 15 εξ αυτών στο πρωτάθλημα), ο Πάοκ 54 (εκ των οποίων οι 13 εκτός και οι 11 εξ αυτών στο πρωτάθλημα), ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις 40 (εκ των οποίων οι 14 εκτός και οι 12 εξ αυτών στο πρωτάθλημα).

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί δεν μπορεί κανένας να μιλήσει για την Α.Ε.Κ. Γιατί κανένας δεν μπορεί να την πιάσει ποτέ στο στόμα του. Γιατί αυτή η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι το σύμβολο αντίστασης στο αισχρό κατεστημένο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X