Νεϊμάρ: «Στον τελικό του Champions League θα σκοράρω εγώ, ο Εμπαπέ και ο Μέσι και θα νικήσουμε» (VIDEO)

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Μέσι, Νεϊμάρ κόντρα στην Ανζέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου του Champions League, εξέφρασε ο Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης χάρη στο γκολ που θα πετύχει ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του Κιλιάν Μπαπέ και Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στη φάση των ομίλων, ωστόσο ο Νεϊμάρ φαίνεται ότι είναι υπερβολικά σίγουρος για την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στο τελικό του φετινού Champions League.

Εκτός όμως από αυτό, ο 29χρονος Βραζιλιάνος αστέρας, τόνισε ότι η ομάδα του θα στεφθεί στο τέλος πρωταθλήτρια Ευρώπης χάρη στο γκολ που θα πετύχει ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του Κιλιάν Μπαπέ και Λιονέλ Μέσι.

«Ποιος θα σκοράρει στον τελικό του Champions League; Εγώ, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Μπαπέ. Και οι τρεις μας θα σκοράρουμε και θα κερδίσουμε 3-1. Δεν με νοιάζει ποιον, αρκεί να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «οhmygoal» της Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X