Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή από αστυνομικά πυρά (VIDEO)

Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή από αστυνομικά πυρά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αργεντίνικο ποδόσφαιρο απαιτεί δικαιοσύνη για τον Λούκας Γκονζάλες, έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πυροβολήθηκε από την αστυνομία, καθώς έφευγε από την προπόνηση με άλλους συμπαίκτες του.

Οργής και θυμός επικρατεί στην Αργεντινή τα τελευταία 24ωρα, μετά τον θάνατο του Λούκας Γκονζάλες από σφαίρες αστυνομικών. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνιζόταν για λογαριασμό της Barracas Central στην δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος Αργεντινής υπέκυψε στα τραύματά του αφού πυροβολήθηκε δύο φορές από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, την Τετάρτη (17/11) ξέσπασαν πυροβολισμοί σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ της αστυνομίας και ενός αυτοκινήτου όπου βρίσκονταν τέσσερις επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και ο Λούκας Γκονζάλες, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Τα υπόλοιπα τρία άτομα συνελήφθησαν, ενώ οι συγγενείς του Λούκας Γκονζάλες ανέφεραν ότι ο νεαρός άσος, δεν έκανε τίποτα παράνομο, καθώς απλά επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση.

Οι τρεις αξιωματικοί πάντως αποπέμφθηκαν από τα καθήκοντά τους κατά τη διάρκεια της έρευνας. Οι τελευταίοι μάλιστα αιτιολόγησαν την παρέμβασή τους αναφέροντας ότι ακολούθησαν το αυτοκίνητο καθώς εκτελούσε ύποπτους ελιγμούς κατά τη διάρκεια της πορείας του. Μάλιστα, στην κατάθεσή τους τόνισαν ότι ένας από τους επιβάτες έβγαλε ένα όπλο από την τσέπη του, κάτι που αρνούνται οι τρεις συλληφθέντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X