ΑΕΚ: «Τρέχει» για Σπόρτινγκ ο Μόγια!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ισπανού παίκτη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία την Τρίτη δοκιμάζεται στην έδρα της φαβορί του ομίλου Σπόρτινγκ για την 4η αγωνιστική του EHF European League.

Μετά την ήττα από την Πέλιστερ στις τάξεις της «Ένωσης» θέλουν να δουν τα λάθη και φυσικά να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο την Τρίτη καθώς γνωρίζουν πως θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να μπορέσουν να φύγουν από την Πορτογαλία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την «μάχη» ο Δημήτρης Δημητρούλιας ευελπιστεί πως θα έχει στη διάθεση του και τον Νάτσο Μόγια ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Πέλιστερ. Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από μια κάκωση στον μηρό και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Αυτό καθώς θα γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης του έτσι ώστε να γνωρίζει και ο Δημήτρης Δημητρούλιας αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο ματς που ακολουθεί. Ο Μόγια αποτελεί ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για τον προπονητή του «Δικεφάλου» καθώς με την εμπειρία του οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του και δίνει στους συμπαίκτες του την ηρεμία που χρειάζεται στα κρίσιμα σημεία. Σε ένα τέτοιου επιπέδου παιχνίδι ωστόσο η ΑΕΚ θα χρειαστεί να έχει όλους τους παίκτες της σε μεγάλη μέρα για να έχει ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X