ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Επιλογές που προκαλούν ο Κλάτενμπεργκ - Το «αμαρτωλό» παρελθόν και του VARίστα!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Επιλογές που προκαλούν ο Κλάτενμπεργκ - Το «αμαρτωλό» παρελθόν και του VARίστα!
Photo Credits: INTIME

Ακατανόητες επιλογές από τον Κλάτενμπεργκ που δείχνει σα να θέλει να δημιουργήσει συγκεκριμένο κλίμα στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός γύρω από τους διαιτητές.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το που έγιναν γνωστοί οι ορισμοί του Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, από πλευράς «ερυθρολεύκων» έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί η παρουσία του Τιάγκο Μαρτίνς, που θα είναι στο VAR, στο πρόσφατο ματς με την Άιντραχτ στη Γερμανία, για το Europa League. Ωστόσο δεν είναι αυτό το πιο ενδιαφέρον ως και περίεργο με τους συγκεκριμένους ορισμούς.

Το πιο περίεργο είναι πως ο Κλάτενμπεργκ επιλέγει για το πιο σημαντικό ως τώρα ματς του πρωταθλήματος, με 40 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο, όχι μόνο να φέρει έναν διαιτητή νεαρό κι όχι στο απαιτούμενο επίπεδο εμπειρίας, αλλά τον πλαισιώνει με δύο συμπατριώτες του διαιτητές που έχουν συγκεκριμένο παρελθόν με την ΑΕΚ στην Ελλάδα. Ο ένας, είναι ο Τιάγκο Μαρτίνς που θα είναι στο VAR. Ο άλλος είναι ο Πέδρο Μότα. Και οι δύο ήταν παρόντες στον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ – Άρης στις 4 Μαρτίου του 2020 στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν την πρώτη καραντίνα.

Διαβάστε περισσότερα για τις ακατανόητες επιλογές από τον Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X