Ο Καρυπίδης συνδεόταν στενά με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη για απάτη!

Ο Καρυπίδης συνδεόταν στενά με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη για απάτη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στενή φιλία – που έφτανε σε πιθανή επαγγελματική συνεργασία – συνδέει τον Θόδωρο Καρυπίδη με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη για απάτη με κρυπτονομίσματα. Η συνάντηση τον Οκτώβριο του 2020 στην Ελλάδα.

Σοκ προκάλεσε στο Ισραήλ η είδηση της σύλληψης του Μόσε Χογκέγκ για απάτη με κρυπτονόμισμα. Ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει κατηγορία για απάτη με δεκάδες εκατομμύρια σεκέλ, ενώ θα εξεταστεί από τις αρχές της χώρας και για ξέπλυμα χρημάτων.

Ο Χογκέγκ δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ως ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ, που είναι η πρώην ομάδα του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ η εταιρεία του, Ownix, είχε μέχρι πρότινος συνεργασία (μεταξύ άλλων) και με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διέκοψαν βέβαια κάθε… δεσμό με τον παράγοντα, που, ειρήσθω εν παρόδω, έχει κατηγορηθεί παλιότερα και για σεξουαλική επίθεση από γνωστό μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την φιλία του Καρυπίδη με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X