Μετά τον Σκουλά, σειρά του Γρατσάνη να ρίξει καραμούζα στον Κλάτενμπεργκ -Φεύγουν όλα τα «πιστόλια» του Ολυμπιακού

Μετά τον Σκουλά, σειρά του Γρατσάνη να ρίξει καραμούζα στον Κλάτενμπεργκ -Φεύγουν όλα τα «πιστόλια» του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης δήλωσε κώλυμα και εξαπέλυσε επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια απόσυρση στην ελληνική διαιτησία, καθώς λίγες εβδομάδες μετά τον Μανώλη Σκουλά, ακόμα ένα από τα «πιστόλια» του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Γρατσάνης δήλωσε κώλυμα έως το καλοκαίρι.

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης αναφέρει πως ο Κλάτενμπεργκ με τη στάση του μειώνει τους Έλληνες διαιτητές ενώ θα έπρεπε να τους ανεβάζει το γόητρο. Σε αυτή τη δήλωση αναφέρει πως δηλώνει κώλυμα αρχής γενομένης από την προσεχή αγωνιστική – όπου έχει οριστεί ως 4ος σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη – και έως το τέλος της χρονιάς, άρα μέχρι το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες αποσύρθηκε ο Μανώλης Σκουλάς, ακόμα ένα από τα «παιδιά» του Πειραιά, εξαπολύοντας κι εκείνος επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με αυτά και με αυτά αποσύρονται όλα τα «πιστόλια» του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και δεν θα μείνει διαιτητής της αρεσκείας τους για να σφυρίζει στα παιχνίδια του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X