Ποστέκογλου: «Ο Γιακουμάκης θα ξεκουραστεί απέναντι στη Λίβινγκστον»

Ποστέκογλου: «Ο Γιακουμάκης θα ξεκουραστεί απέναντι στη Λίβινγκστον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον τραυματισμό του Γιώργου Γιακουμάκη στο γόνατο στο εκτός έδρας ματς με την Νταντί αναφέρθηκε ο τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου.

Προ της διακοπής ο Έλληνας άσος χτύπησε και σύμφωνα με τον προπονητή θα θα χρειαστεί να λείψει, όταν οι «καθολικοί» αντιμετωπίσουν την Λίβιγκστον το Σάββατο (20/11) στα ημιτελικά του League Cup και θα επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική. «Ο Γιακουμάκης χτύπησε το γόνατό του στον αγώνα με τη Νταντί. Συνέχισε να παίζει αλλά δεν ένιωθε καλά αμέσως μετά. Το ελέγξαμε και δεν είναι τίποτα σοβαρό. Αλλά μάλλον χρειάζεται να μείνει εκτός. Έχουμε ήδη περάσει μια εβδομάδα από αυτό, οπότε ελπίζουμε να μην είναι πολύ μακριά», είπε ο τεχνικός των Κελτών.

«Θα μπορούσε να επιστρέψει στην επόμενη αγωνιστική, όταν θα φιλοξενήσουμε την Αμπερντήν στο Celtic Park, αφού είναι σημαντικό προς το παρόν να ξεκουραστεί για να επιστρέψει στο 100%», πρόσθεσε ο Ποστέκογλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X