Εμφύλιος στον Αρη - Σκόρδας κατά Καρυπίδη: «Ανθρωποι χωρίς τσίπα»

Εμφύλιος στον Αρη - Σκόρδας κατά Καρυπίδη: «Ανθρωποι χωρίς τσίπα»
Photo Credits: INTIME

«Εμφύλιος» στον Αρη με τον Λάμπρο Σκόρδα να κάνει ανάρτηση για τον Θόδωρο Καρυπίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση προς την ΠΑΕ Άρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη εξαπέλυσε διαδικτυακά ο Λάμπρος Σκόρδας αναφορικά με την πληρωμή του Νίκου Τσουμάνη.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή, ως νόμιμοι πλέον κληρονόμοι, απέστειλε εξώδικο στην Αλκμήνης ζητώντας την άμεση καταβολή των οφειλόμενων του εκπλιπόντος (31.296 ευρώ) από την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα.

Από την πλευρά της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι το χρέος αυτό αφορά την παλιά ΠΑΕ και όχι την τωρινή εξαπολύοντας πυρά κατά των Δημήτρη Ηλιάδη και Λάμπρου Σκόρδα και χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως «καταστροφείς του Άρη».

Αυτό ήταν το φυτίλι που άναψε την φωτιά ανάμεσα στον σύλλογο και τον πρώην διοικητικό ηγέτη της που μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ισχυρίζεται ότι είχε πληρωμένο τον Νίκο Τσουμάνη, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον επικεφαλής του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη.

«Άνθρωποι χωρίς τσίπα μπορούν να παίζουν μέχρι και με τη μνήμη αδικοχαμένων για να παραπλανούν και να συκοφαντούν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκόρδας στα social media.

Εμφύλιος στον Αρη - Σκόρδας κατά Καρυπίδη: «Ανθρωποι χωρίς τσίπα»

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάμπρος Σκόρδας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Άρη ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και προπαντός σεβασμό στη μνήμη του νεκρού.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το γεγονός πως υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο του άτυχου ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή και αυτές πρέπει να καλυφθούν άμεσα… χωρίς άλλα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X