Μπορεί το 2.50

Μπορεί το 2.50

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Γ’ Γαλλίας και την Α’ Αργεντινής.

National 1, Μπουργκ Περονάς – Σαμπλί (20:00): Το κυρίως «μενού» της αγωνιστικής στη Γαλλία, στην 3η κατηγορία, παίζεται το βράδυ της Παρασκευής. Εδώ, πάντως, για τα προγνωστικά στοιχήματος, υπάρχει φαβορί. Πάμε με προσοχή να δούμε μερικά στοιχεία πριν δώσουμε πρόταση για το στοίχημα.

Η Μπουργκ Περονάς είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Όχι τυχαία αν δούμε τα αποτελέσματά της. Προέρχεται από το 2-1 επί της Μπουλόν εκτός έδρας και πριν είχε χάσει 2-0 εντός από την Κονκαρνό. Αυτή είναι και η μοναδική της ήττα στη σεζόν. Έχει 28 βαθμούς με 8-4-1 και 29-11 τέρματα και έχει χαρίσει ορισμένα εντυπωσιακά παιχνίδια. Τέτοια είναι το εντός 4-0 επί της Σολέ και τα εκτός 6-1 επί της Κρετέιγ, 5-2 επί της Σετ, 3-0 επί της Αβράνς. Δύο όλα κι όλα τα παιχνίδια που δεν έχει βρει δίχτυα φέτος.

Από την άλλη, η Σαμπλί είναι λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, έχοντας 14 βαθμούς (4-2-7) και πρόβλημα στην άμυνα (16-21 γκολ). Προέρχεται από δύο σερί ήττες, το εντός έδρας 4-1 από τη Σετ και το 2-1 εκτός από τη Σατορού. Πριν, είχε νικήσει 4-0 την Κρετέιγ. Οι 2 νίκες της είναι εντός με 4άρα (4-2 την Αβράνς), οι άλλες 2 είναι εκτός με 1-0 (Μπριοσέν, Ορλεάν). Βέβαια, το τελευταίο «διπλό» ήταν στα τέλη Αυγούστου. Τρία όλα κι όλα τα ματς που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

National 1, Μπουργκ Περονάς – Σαμπλί (20:00): Υπάρχει η διακοπή και είναι λογικό να μη ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Καλά, όχι ότι όταν έχουν σερί παιχνίδια τα πετυχαίνουμε όλα. Να τα λέμε όλα, έτσι! Πάμε στοίχημα με τα γκολ των γηπεδούχων. Το Over 1,5 γκολ της Μπουργκ Περονάς το βρίσκουμε στο 1.87 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Liga Profesional, Πατρονάτο – Λανούς (00:15): H Πατρονάτο εξακολουθεί να είναι βιδωμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Λανούς παλεύει για την εξασφάλιση μιας θέσης για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και με μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει.

Liga Profesional, Πατρονάτο – Λανούς (00:15): Θύμα της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος έπεσε η Πατρονάτο και προσγειώθηκε απότομα. Η ήττα από τη Ρίβερ ήταν εντός προγράμματος αλλά ο 5-0 είναι αλήθεια πως έπεσε βαρύ. Συνεχίζει να απογοητεύει αφού παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση από τον πάτο της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως θα δυσκολευτεί πολύ να πετύχει την παραμονή. Η ανάγκη της για άμεση συγκομιδή βαθμών την οδηγεί σε ένα παιχνίδι αρκετά έξω από τα κυβικά της. Το να βρει γκολ και παράλληλα να μη δεχτεί μοιάζει δύσκολο και για αυτό το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τα παιχνίδια της να ξεφεύγουν αρκετά.

Liga Profesional, Πατρονάτο – Λανούς (00:15): Η Λανούς με το γνωστό της στυλ προσπαθεί να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Οδηγεί τα ματς σε πιο χαμηλό ρυθμό και παίρνει αυτό που θέλει χάρη στην αποτελεσματικότητα της επίθεσής της. Έρχεται από το 1-1 με την Εστουδιάντες και με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν ξέρει ότι χρειάζεται μερικούς βαθμούς ακόμη για να φτάσει στο στόχο. Εκτός έδρας έχει δύο κολλητές νίκες και θέλει να κάνει το 3/3.

Liga Profesional, Πατρονάτο – Λανούς (00:15): Ζόρικο ματς αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Με την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο κοντά. Η Πατρονάτο θέλει, αλλά η «κάψα» της για άμεσα αποτελέσματα την παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Λανούς είναι πιο «ψημένη» και σηκώνει τις αποδόσεις που συναντάμε στη νίκη της. Πάμε στοίχημα με το διπλό στο καλοπληρωμένο 2.50 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X