Η «καρμανιόλα» Κουτσιαύτης επιστρέφει σε αγώνα της ΑΕΚ

Η «καρμανιόλα» Κουτσιαύτης επιστρέφει σε αγώνα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει σε αγώνα της ΑΕΚ ο Αριστομένης Κουτσιαύτης μετά τα περσινά αίσχη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληξη προκάλεσε ο ορισμός του Αριστομένη Κουτσιαύτη ως 4ου διαιτητή στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μένιος Κουτσιαύτης επιστρέφει μετά από σχεδόν έναν χρόνο σε αγώνα της ΑΕΚ, καθώς πέρυσι είχε καταφέρει να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, σε δυο φαινομενικά εύκολα παιχνίδια, κάνοντας άνω κάτω τα ματς της ΑΕΚ με την Λαμία στην Φθιώτιδα και με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Στον αγώνα της Λαμίας μαζί με τον Κουμπαράκη ανακάλυψαν εσκεμμένο εκτός φάσης χτύπημα του Ινσούα, ο οποίος αποβλήθηκε, ενώ στον αγώνα του ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ με τον Μανούχο στο VAR, είχαν ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ του Μάρκο Λιβάγια όσο το σκορ ήταν 1-1.


Μετά από αυτές τις δυο αναμετρήσεις η ΑΕΚ είχε ζητήσει την τιμωρία του Κουτσιαύτη, ο οποίος ορίζεται ξανά σε αγώνα της Ενωσης, αυτή τη φορά ως 4ος διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X