Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προβληματισμός για το «βαρύ» συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προβληματισμός για το «βαρύ» συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κυριάρχησε στο καλοκαιρινό «παζάρι» του διεθνούς ποδοσφαίρου, αλλά τώρα προκαλεί προβληματισμό.

Ο 36χρονος Πορτογάλος επιθετικός, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε σε αστέρα παγκοσμίου βεληνεκούς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να την βοηθήσει ουσιαστικά μέσα στο γήπεδο.

Ο αγγλικός Τύπος, ασχολείται σήμερα με το οικονομικό… βάρος που έχει φέρει στην διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» η απόκτηση του διάσημου άσου. «Η μισθοδοσία της Γιουνάιτεντ εκτινάσσεται στα ύψη», γράφει η «Daily Mirror» και αναρωτάται: «Καλώς δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα»;

Το κόστος της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει αυξήσει την μισθοδοσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδόν κατά το ένα τέταρτο. Ο μισθός του CR7, που ανέρχεται στις 550.000 λίρες την εβδομάδα (περίπου 655.000 ευρώ), έχει ωθήσει προς τα πάνω το μισθολογικό κόστος, επισημαίνουν τα αγγλικά ΜΜΕ, όπως η «Daily Star», που τιτλοφορείται: «Η μισθοδοσία της Γιουνάιτεντ είναι σε άνοδο» και η «Daily Express», που αναφέρει ότι «οι αριθμοί του Ρονάλντο προκαλούν έκρηξη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X