ΑΕΚ: Καμία δοκιμή από Γιαννίκη μέχρι στιγμής και βιντεοανάλυση για Απόλλωνα Σμύρνης

ΑΕΚ: Καμία δοκιμή από Γιαννίκη μέχρι στιγμής και βιντεοανάλυση για Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και άπαντες προετοιμάζονται στην Ενωση για το μεγάλο ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και την προπόνηση της Τετάρτης ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει κάνει καμία ξεκάθαρη δοκιμή για 11άδα και δουλεύει με ασκήσεις τακτικής που φωτογραφίζουν 4-2-3-1 και 4-3-3 ως σκέψεις για τη διάταξη της ΑΕΚ την Κυριακή.

Ο κόουτς της ΑΕΚ θέλει σε ετοιμότητα όλο το ρόστερ και περιμένει τα νέα για ΑραούχοΤσούμπερΤζαβέλλα (αναμένεται να προπονηθούν και οι τρεις σήμερα) για να καταστρώσει τα πλάνα του. Ακόμη και η εκτίμηση για τον Αμραμπατ ως φορ δεν προκύπτει από όσα κάνει ο Γιαννίκης στα Σπάτα και όσοι τον ξέρουν καλά, θεωρούν ότι αν δεν παίξει εκεί ο Αραούχο θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Χθες ο Ελληνας κόουτς έκανε ανάλυση για όσα δεν έγιναν καλά στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης με βιντεοανάλυση. Και έκανε μεγάλα παράπονα στην άμυνα για την στάση της και τις θέσεις της σε καίριες φάσεις που έφεραν και τα γκολ του Απόλλωνα.

Από σήμερα πάντως η ΑΕΚ θα μπει… 100% σε mood ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα. Και ο Γιαννίκης θα δείξει πολλά πράγματα από τις σκέψεις του για την «κιτρινόμαυρη» διάταξη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X